Kontakta oss!

Daniel Rimfjäll: 0735-43 3084 [email protected]
Erik Sandberg: 0768-84 83 42 [email protected]

VårStudio4 (Vår Gård)
Ringvägen 4
133 35 Saltsjöbaden

Daniel Rimfjäll
Daniel Rimfjäll

Kost och träning är något som alltid fascinerat mig och det som ligger mig varmast om hjärtat är muskeltillväxt, styrka och fettreducering.

Min träningsfilosofi är ganska minimalistisk där jag anser att fokus bör ligga på de tjugo procent som ger åttio procent av resultatet, allt annat ser jag som ”icing on the cake”. Mitt mål är alltid att lära mina kunder balansera kosten, träningen med övriga delar av livet så att det i slutändan blir till en livsstil.

Oavsett karriär, familj, vänner eller andra åtaganden som upptar stora delar av vår vakna tid så ska man kunna uppvisa en hälsosam, kraftfull och vältränad kropp, en kropp som man förtjänar och kan vara stolt över.

Träningen och kosten ska bygga karaktär, självkänsla, ödmjukhet och självförtroende som sedan kan appliceras på övriga delar av livet.

Motto: ”Den vältränade livsnjutaren”

Tidigare erfarenheter och Utbildningar:
- Sju år som Personlig tränare
- Tre år som PT-ansvarig på World Calss Saltsjöbaden
- Kandidatexamen i Idrottspedagogik med inriktning Fysisk Träning
- Eleiko Strength Coach level 1& 2
- Precision Nutrition Certified in Exercise Nutrtion
- Certified Bayesien Personal Trainer
- Flera kortare utbildningar

Erik Sandberg
Erik Sandberg

Jag har alltid haft ett stort intresse för hälsa, kost och träning och detta har gett mig otroligt mycket positiva upplevelser, detta vill även jag att du ska få uppleva.
Oavsett om du behöver få hjälp med att komma igång eller vill ta din träning till en ny nivå, så ser vi tillsammans till att lyckas.

Mitt mål som personlig tränare är att ge mina kunder ett säkert och effektivt kost och träningsupplägg som leder dem mot sina mål. Jag utgår från dina förutsättningar och planerar träningen efter dina behov och målsättningar.
Kvalité och progression är ledord för mig som personlig tränare och jag strävar hela tiden efter att utveckla både mina kunder och mig själv.

Rörlighet, styrka, kondition och kost ingår alltid i mina träningsplaneringar men i olika stor utsträckning utifrån vad du som kund behöver. Jag strävar efter att du ska förstå varför träningen ser ut som den gör så att alla moment har ett syfte för dig, för detta tror jag ger dig ökad motivation.

"Sist men inte minst, kom ihåg att regelbunden och väl utförd träning har resultatsgaranti."

  • Tidigare erfarenheter och utbildningar:
  • Fyra år som personlig tränare.
  • Utbildad personlig tränare på The Academy.
  • Lärare i Idrott och Hälsa.
  • Lärarexamen samt kandidatexamen i idrott, Gymnastik och Idrottshögskolan.
  • Flera kortare vidareutbildningar.